face

iS Clinical

IS Clinical is een merk dat gespecialiseerd is in professionele gezichtsbehandelingen. De producten van IS Clinical zijn ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en zijn bedoeld om de huid te verbeteren en te verjongen.

Een van de populaire behandelingen van IS Clinical is de “Fire & Ice” behandeling. Deze behandeling is ontworpen om de huid te verfijnen, te verstrakken en te verhelderen. Het begint met een milde peeling die de huid reinigt en de dode huidcellen verwijdert. Vervolgens wordt een kalmerende en hydraterende masque aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Een andere populaire behandeling van IS Clinical is de “Active Resurfacing” behandeling. Deze behandeling is gericht op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verminderen van pigmentatie en het verbeteren van de huidtextuur. De behandeling begint met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt een speciaal serum aangebracht om de huid te verstrakken en te verhelderen.

Beide behandelingen zijn veilig voor alle huidtypen. Na een behandeling met IS Clinical zal de huid er stralend, gehydrateerd en verfrist uitzien.

Als u op zoek bent naar professionele gezichtsbehandelingen om uw huid te verbeteren, is IS Clinical een uitstekende keuze. Het merk biedt een breed scala aan producten en behandelingen die zijn ontworpen om de huid te verjongen, te hydrateren en te verhelderen. Zoals altijd, is het raadzaam om ons te raadplegen om te bepalen welke behandeling het beste bij uw huid past.

Zo Skin Health

ZO Skin Health is een professioneel huidverzorgingsmerk dat is opgericht door Dr. Zein Obagi, een wereldberoemde huidarts. Het merk biedt een breed scala aan gezichtsbehandelingen en producten die zijn ontworpen om de huid te verbeteren en te verjongen.

Een van de populaire behandelingen van ZO Skin Health is de “ZO Ultra Hydration Facial”. Deze behandeling is gericht op het hydrateren van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De behandeling begint met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt een speciaal serum aangebracht om de huid te hydrateren en te verstevigen. De behandeling eindigt met een hydraterend masker om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Een andere populaire behandeling van ZO Skin Health is de “ZO Brightening treatment”. Deze behandeling is gericht op het verminderen van pigmentatie en het verbeteren van de huidtextuur. De behandeling begint met een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt een speciaal serum aangebracht om de huid te verhelderen en te egaliseren. De behandeling eindigt met een hydraterend masker om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Beide behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen.

Als u op zoek bent naar gezichtsbehandelingen die uw huid daadwerkelijk verbeteren, is ZO Skin Health een geweldige keuze. Zoals altijd, is het ook in deze raadzaam om ons te raadplegen om te bepalen welke behandeling het beste bij uw huid past.

Voor de mogelijke gezichtsbehandelingen verwijzen wij naar onze prijslijst.