IS Clinical is een hoogwaardig huidverzorgingsmerk. Het verschil tussen normale huidverzorging en cosmeceuticals is het feit dat er actieve stoffen aan toegevoegd zijn zoals BHA & AHA. Ook is het een innovatief merk die continu ontwikkeld en op zoek is naar de beste behandeling voor de patiënt. Het merk heeft een ruim assortiment en is geschikt voor acne, anti-aging, rosacea, pigmentvlekken, alle huidtypes, donkere en lichte huidtypes, oneffen huid en grote poriën. 

Het is een Amerikaans merk en IS Clinical is sinds kort in Nederland te koop. Het merk is ontwikkeld door Bryan Johns, een biochemicus, en Alec Call die een achtergrond heeft in het financiële werkveld.

IS Clinical richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde klinische producten die 100% wetenschappelijk zijn onderbouwd. Er wordt gebruik gemaakt van zo puur mogelijke ingrediënten en altijd van botanische afkomst. Er zijn met veel producten klinische studies uitgevoerd, waardoor er echte patiëntenstudies met duidelijke resultaten zijn uitgevoerd.

IS Clinical werkt door middel van een 4-systeem principe:

  1. Cleanse (Reinigen)
  2. Treat (Het aanpakken van het probleem)
  3. Hydrate (Hydrateren)
  4. Protect (Beschermen met SPF)