Perricone MD – No Makeup Makeup

Perricone MD gaat verder waar de natuur gebleven was

Al meer dan twee decennia is Perricone MD een holistisch, drielaags huidverzorgings- en wellnesssysteem. Dit bestaat uit dieet, essentiƫle voedingssupplementen en krachtige actuele huidverzorgingsoplossingen ondersteund door krachtige ingrediƫnten, cutting-edge onderzoek en uitgebreide klinische en consumentenstudies.

Perricone MD is gemaakt door Dr Nicholas Perricone, wereldberoemde auteur van De New York Times bestseller, The Wrinkle Cure. Dr. Perricone’s baanbrekende werk daagde de heersende normen van de huidverzorgingsindustrie uit met zijn visionaire benadering van veroudering en introductie tot de voordelen van een gezonde levensstijl.

Perricone MD wordt gedreven door het streven naar onverschrokken innovatie en een hardnekkig compromisloze geest van uitmuntendheid. Goed genoeg is nooit goed genoeg geweest – een overtuiging die onze toewijding aan het consequent leveren van gerichte resultaten drijft. We zoeken voortdurend de waarheid in het ontsluiten van de krachtige wetenschap achter gezond uitziende huid, van binnen naar buiten en van buiten.