Waarom we er dol op zijn
Je hebt het misschien opgemerkt, maar hier bij Splash gebruiken we alleen het allerbeste. Dus waarom is het SkinPen Microneedling-apparaat een favoriet van ons? Het levert 3 miljoen microkanalen per behandeling, wat ongeëvenaard is in vergelijking met elk ander Microneedling-apparaat op de markt. Deze zeer effectieve behandeling kan niet alleen tekenen van veroudering verminderen, maar ook de algehele uitstraling van je huid verbeteren.

Voor wie is het?
SkinPen Microneedling is veilig voor alle huidtypes en bevordert zorgeloos herstel om acne littekens, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Het kan ook worden gebruikt om het verschijnen van striae te verminderen. Het is een snelle en veilige methode die de productie van collageen en elastine in je huid in gang zet.

Hoe werkt het?
Het fantastische aan ons lichaam is dat het natuurlijke processen heeft die reageren op letsel door nieuwe cellen en extracellulaire materialen (zoals elastine en collageen) te produceren om te genezen. De SkinPen® initieert dit natuurlijke proces met een fijn afgestemde Microneedling-pen door honderden tijdelijke microgrote openingen in je huid te creëren. Deze kleine openingen worden gemaakt met de wegwerpbare naaldcartridge van de SkinPen®, die resultaten behaalt zonder thermische energie of chemicaliën op de huid aan te brengen.

Hoewel meerdere sessies doorgaans worden aanbevolen om optimale resultaten te behalen, afhankelijk van je specifieke doelen, kunnen merkbare veranderingen al na één week na de behandeling worden waargenomen en verbeteren geleidelijk naarmate het genezingsproces van het lichaam begint te werken. Bijwerkingen zijn vergelijkbaar met een milde zonnebrand, zoals roodheid, gevoeligheid en enige zwelling.